Onderhoud & Klussen

Hoe staat het met het onderhoud van uw woning? Is het dak nog goed? En functioneren de binnendeuren nog optimaal?

Met tijdig onderhoud verlengt u de levensduur van uw woning of bedrijfspand. Dat wat goed is, moet goed blijven. Goten, kozijnen en overige betimmeringen moeten tijdig geïnspecteerd worden. Zo nodig moeten deze vervangen worden.

Goed onderhouden is een investering in de toekomst, die voorkomt dat u voor onaangename en kostbare verassingen komt te staan. Voorkom daarom achterstallig onderhoud en hoge restauratiekosten. Het belang van woningonderhoud wordt voor veel mensen pas duidelijk wanneer het te laat is. Houtrot en andere problemen steken de kop op en renovatie of restauratie is dan onvermijdelijk.

Waarde en overwaarde van goed onderhoud
De overwaarde van uw huis kunt u deels zelf beïnvloeden. Goed onderhoud zorgt bijvoorbeeld voor meerwaarde. Vooral de kwetsbare delen hebben aandacht nodig, zoals dakbedekking en de leidingen voor elektra, gas en water. En natuurlijk al het houtwerk aan de binnen- en buitenkant. Door regelmatig onderhoud signaleert u gebreken tijdig en kunt u ze behandelen. Zo voorkomt u lekkages, houtworm en brand. Uiteindelijk lonen uw inspanningen de moeite, want een goed onderhouden huis vertegenwoordigt meerwaarde. Huiseigenaren die hun woning goed onderhouden, zien de waarde van de woning stijgen. In een tijd, waarin woningen wat langer te koop staan, zal een goed onderhouden woning sneller verkopen.

Samen met u maken wij een plan van aanpak. Vergeet niet: hoe sneller u een probleem verhelpt, hoe lager de kosten zijn.