Boeidelen vervangen

Boeidelen of boeiboorden zijn vanouds van hout gemaakt, belangrijk dat u deze boeidelen regelmatig opnieuw schildert. Als u dat al lang niet heeft gedaan, of u heeft net een huis gekocht waar de boeidelen aan vervanging toe zijn dan adviseren wij u om hier niet te lang mee te wachten. Boeidelen of boeiboorden worden vooral gebruikt voor de afwerking van platte daken bij woningen, carports, dakkapellen, garages en bij de afwerking van dakranden aan de zijkanten van de pannendaken in dit geval windveren genoemd.

Als de delen verrot zijn en hersteld of vervangen moeten worden dan is de kans groot dat uw dak ook mogelijk onregelmatigheden vertoond. Wij adviseren u dan ook gelijktijdig door ons een dak inspectie te laten uitvoeren. Het zou zonde zijn als wij alleen uw boeidelen vervangen, terwijl er wellicht ook dakpannen vervangen moeten worden.

Keralit of trespa wordt steeds meer gebruikt omdat dit een soort van kunststof is dat duurzamer is en minder verweert.

Als u inzicht wil krijgen in de prijs voor het vervangen of aanbrengen van een nieuw boeiboord of boeideel kunt u dit eenvoudig doen door een offerte  aan te vragen, wij komen geheel vrijblijvend bij u op locatie inmeten.