Garantie

Wij garanderen in alle gevallen professionaliteit, gedegen kennis en kwaliteit. Daarbij is het fenomeen klanttevredenheid bij ons erg belangrijk. Wij streven naar de perfecte combinatie van maatwerk, vakmanschap en service. Duidelijke afspraken over de samenwerking zijn voor ons dan ook niet meer dan normaal.

Onze werkzaamheden voldoen aan alle normen, bouweisen, gebruiksgemak en specifieke wensen. Vanzelfsprekend ontvangt u van ons optimale garantie behorende bij de tot uitvoer gebrachte werkzaamheden.

Wij garanderen u dat de opdracht goed wordt aangepakt. In overleg met u kiezen we voor de benodigde materialen. We besteden veel zorg en aandacht aan uw opdracht, zodat het resultaat precies naar uw wens is. RestyleBouw maakt heldere afspraken over de uit te voeren taken en klaart u aan ons toevertrouwde opdracht naar uw tevredenheid.

U heeft altijd recht op goed werk dat geleverd wordt. Wij verstrekken één jaar extra garantie op opgeleverde werkzaamheden naast de door de wet bepaalde garantieregelingen.

Onze Algemene Garantievoorwaarden kunt u terug vinden in onze Algemene Voorwaarden.

Wij werken netjes en zorgen ervoor dat uw woning aan het einde van de werkdag na ons vertrek weer even schoon is als voor de verbouwingswerkzaamheden van die dag.

Een klant die tevreden is en blijft, dat is onze ultieme garantie!