Driepuntssluiting

Aanbieding: Driepuntssluiting inclusief montage 350 euro
Ook inbrekers gaan met de tijd mee en worden steeds slimmer. Een normaal slot is daarom niet altijd meer even effectief. Met een driepuntssluiting is uw deur optimaal beveiligt tegen inbraak. Bekijk daarom hier onze aanbieding!

Wat is een driepuntssluiting?
Een driepuntssluiting (ook wel een meerpuntssluiting genoemd) werkt in principe hetzelfde als een normaal slot, maar de naam zegt het al. Met één beweging sluit u uw deur stevig af met drie haken die zich vastklemmen in het kozijn. Niet alleen zorgt dit ervoor dat uw deur sluit als een kluisdeur, u heeft ook een stuk minder last van tocht!

RestyleBouw voorziet uw deuren van een stevige meerpuntssluiting, een veiligheidscilinder met boorbeveiliging en veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging van topkwaliteit. Bang zijn voor een inbraak is zo verleden tijd, uw deur is optimaal beveiligd..

Wat valt er allemaal onder deze aanbieding?

  • Demontage van uw sluitwerk;
  • Een driepuntssluiting (cilinder bediend);
  • Een NEMEF of OXLOC veiligheidscilinder met boorbeveiliging (inclusief 3 sleutels);
  • Een set AXA Curve veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging;
  • Uitgebreid advies over gebruik en onderhoud;
  • 3 jaar garantie.

*Let op. Alleen van toepassing op houten, stompe deuren.

Maak direct een afspraak
Uw deuren laten beveiligen met een driepuntssluiting? Bel: 06 -106 56 484

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen
Al onze driepuntssluitingen, veiligheidscilinders en veiligheidsbeslag voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Tevens kunnen wij u adviseren over het beveiligen van uw woning tegen inbraak of overval.