Bedrijfsprofiel

RestyleBouw ziet flexibiliteit als een absolute voorwaarde voor bouwen, verbouwen en/of renoveren naar eigen wens. Onze manier van werken leidt tot prettig zaken doen: persoonlijk, gemoedelijk, efficiënt en betrouwbaar. Voorop staat het leveren van een goed product tegen een scherpe prijs.

RestyleBouw is een  Allround Aannemersbedrijf met 25 jaar ervaring in het aanbouwen, verbouwen en renoveren van woningen. In ons bestaan hebben wij bewezen dat wij als relatief kleine, service gerichte onderneming duidelijk in de marktbehoefte kunnen voorzien. Wij kenmerken ons door korte communicatielijnen en een klantgerichte aanpak. Bij al onze werkzaamheden, hoe uiteenlopend ook, houdt RestyleBouw zich altijd aan één helder uitgangspunt: het constant leveren van kwaliteit.

De voornaamste dienstverlening van RestyleBouw bestaat uit het realiseren van aanbouwen, verbouwingen, onderhoud, renovaties en interieuraanpassingen.

In de particuliere sector zijn wij als RestyleBouw het meest actief waar dan ook de meeste verbouwingactiviteiten worden uitgevoerd, maar ook gewoon het repareren van een kozijn behoort tot onze dienstverlening. Dus van klein tot groot. Van advies tot realisatie.

Wij lopen niet weg voor complexe situaties met ingewikkelde oplossingen, ook al vergt dat soms iets meer tijd en aandacht. Wij houden van uitdagingen en nieuwe innovaties.

Wij hanteren eerlijke en scherpe tarieven, kennen de markt en kunnen u voorzien van een vrijblijvende offerte.

Wij helpen u graag verder!